Winkelmand - 0 item

Merken

Klippan wiegdeken wol shape, grey

In het kort

Klippan eco-wollen wiegdeken Shape – Grijs

Heerlijk zachte eco-wollen wiegdeken met een prachtig, ingeweven driehoekjespatroon.
Het dekentje is mooi afgewerkt met een festonsteek aan de randen.

Meer details


€ 49,95 incl. BTW

Aan mijn verlanglijst toevoegen

 

Het dekentje is aan beide zijden te gebruiken, zo verander je eenvoudig van kleur.

Afmeting van wiegdeken: 65 x 90 cm
Materiaal: 100% eco lamswol

Vochtregulerend en comfortabel
Eco wol heeft een zeer goede vochtregulering. Tijdens het slapen verliest uw kindje vocht en wol neemt vocht gemakkelijk op, om het snel weer aan de buitenlucht af te geven. Met als resultaat dat uw kindje droog en warm blijft. Eco wollen dekens ademen en ventileren van nature uitstekend en doordat de wolvezel veel lucht vasthoudt, heeft u een comfortabel en warm wiegdekentje.

Duurzaam en anti allergeen
Eco wol gaat lang mee en het eco wollen wiegdekentje is een duurzaam product. Door de natuurlijke veerkracht van wol blijft het dekentje altijd mooi in vorm.

Daarnaast is eco wol vuilafstotend en bacterie-werend, het eco wollen wiegdekentje van Klippan is daarom een goede keuze voor kinderen met huismijt allergie.

Wasvoorschrift:

Wol heeft van nature een vuilafstotende eigenschap en daarom is het niet nodig om de wollendekens en plaids vaak te wassen. De wol bevat van nature olie wat de wol waterafstotend maakt, het vuil blijft op het oppervlakte van de wol en heeft daardoor een zelfreinigend effect.
Wij adviseren de dekens buiten €œte luchten wanneer het vochtig weer is. Als u het toch nodig vind de dekens of plaids te wassen volg dan de instructies hieronder.

Wollendekens van 100% lamswol:
Dry cleaning only.
Strijken op een lage temperatuur.
Niet in de droger en geen bleek gebruiken.

 
Theme skin
Layout Direction