De Free-to-Grow draagzak van Tula kan je meteen vanaf de geboorte gebruiken, zonder verkleinkussen. Je kan de breedte van het rugpand namelijk verstellen dankzij het ingenieuze drukknopensysteem. Ook de lengte van het rugpand kan je aanpassen dankzij 2 eenvoudige gespjes. Op die manier past de ergonomische Free To Grow draagzak altijd perfect aan bij je kindje, zodat het steeds voldoende ondersteuning krijgt van knie tot knie. Zo is de ergonomische M-houding verzekerd. Je kan de Tula Free-to-Grow gebruiken vanaf de geboorte tot en met 22kg. 
Je kan met de Tula Free-to-Grow op 2 verschillende manieren dragen, want hij kan zowel op de rug als op de buik gedragen worden.   

De Tula Todler is een fijne opvolger voor de dragers waar je kindje eigenlijk te groot voor is geworden. Bij draagzakken die vanaf de geboorte te gebruiken zijn kun je vanaf een bepaalde leeftijd meestal geen optimale ondersteuning meer bieden: een peuter in een babydrager zit nog wel ergonomisch, maar je kunt beter een draagzak hebben die echt voor peuters is ontworpen! En dat is de Tula Peuterdrager Cloudy zeker: het is een brede drager waar je nog lang plezier van zult hebben!

Vanaf ongeveer 18 maanden, oftewel maat 80/86, zit je kindje in deze drager in de ideale houdingen wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfortvoor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Tula Peuterdrager is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Groeit je kindje op een gegeven moment ook uit de Tula? Dan hoef je geen nieuwe draagzak aan te schaffen, maar kun je hem verbreden met de Tula verbreders.

 

© 2017 - 2020 Teuntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel